Aankoop van een goede spuitbus

Ik had een tijdje geleden een ongeluk gehad met mijn auto. Hierbij had mijn auto erg veel lakschade opgelopen. Op het internet ging ik vervolgens op zoek naar een garage om mijn auto te laten spuiten omdat ik dit zelf nog niet heel goed kon. Toen ik op het internet op zoek ging naar meer informatie schrok ik erg over de prijzen die garage’s hanteren om een auto te gedeeltelijk te spuiten. Ik ben zelf ook wel aardig handig maar ik had het spuiten nog niet helemaal onder de knie gekregen. Ik besloot daarom om op het internet op zoek te gaan naar een spuitbus om het spuiten te oefenen.

spuitbus

Meer informatie

Toen ik op het internet op zoek ging naar spuitbus kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje had gezocht kwam ik uit op de webshop van Nonpaintpro. Ze bieden een erg ruim assortiment aan dus je hebt als klant erg veel keuze. Ik had een aankoop gedaan en ik heb het geprobeerd om over te spuiten. Dit was echter niet helemaal goed gelukt. Op de website van Nonpaintpro zag ik ook dat ze cursussen aanbieden om te leren spuiten. Ik besloot om deze 4 daagse cursus te volgen. De cursus wordt tegen een zeer scherpe prijs aangeboden en de cursus duurt meestal 4 dagen. Wanneer je het spuiten na 4 dagen nog niet onder de knie hebt dan is de 5e dag bij de prijs bij ingegrepen. Het was een erg leuke en vooral leerzame dag.

Reacties zijn gesloten.