Bezoek de website van deze rijschool

Vaak heb ik het met mijn vriendinnen erover waar zij rijles hebben genomen. Voor mijn verjaardag heb ik van mijn ouders mijn rijbewijs gekregen. Hier was ik natuurlijk super blij mee. Mijn ouders zeiden wel dat ik het zelf uit moest zoeken. ik ben op onderzoek uitgegaan. Vooral heb ik in mijn omgeving ernaar gevraagd. In de sportschool kwam een jongen tegen uit mijn oude klas. Hij was met de auto gekomen. Toevallig wist ik dat hij net 18 was geworden. Ik vroeg hem waar hij zijn rijbewijs heeft gehaald. Hij vertelde mij over deze rijschool. Zelf had ik er nog nooit van gehoord en vroeg hem daarom om meer informatie. Hij zei bezoek de website daar staat alles nog beter beschreven. Toen ik thuis aan was gekomen heb ik dit gelijk gedaan.

bezoek de website

Praktijklessen in Amsterdam

 

Zelf ben ik heel erg snel zenuwachtig en bang voor bepaalde situaties. Zelf dacht ik dat ik dit met rijles ook zou zijn. Om deze reden nam ik contact op met het nummer dat ik doorgestuurd kreeg van deze jongen. Ik heb gelijk gebeld en gevraagd naar mijn probleem. Deze man vertelde mij bezoek de website voor meer inhoudelijke informatie. Dit heb ik natuurlijk gedaan. Zij zijn super goed met mijn angst om gegaan en ik ben super blij dat ik voor hun heb gekozen.

Reacties zijn gesloten.