Kies een Stromer om fietsen bijzonder te maken!

stromerFiets u veel maar wilt u dit gemakkelijker maken door e-bike te nemen? Dan weet Dikkenberg iets beters voor u! Kies een Stromer! Bij Dikkenberg Exclusief hebben zij verschillende fietsen van het merk Stromer. Deze fietsen zijn technisch zeer goed uitgerust en kunt u heerlijk lange afstanden fietsen zonder een laad pauze in te lassen. Zo kunt u op uw eigen gemak doorfietsen naar uw bestemming zonder ergens afhankelijk van te zijn.

Bij Dikkenberg vinden ze kwaliteit en service erg belangrijk en daarom bieden zij hun klanten natuurlijk de beste fiets aan. Dit is natuurlijk de Stromer! Door deze fiets aan te schaffen, kunt u ontspannend maar ook veilig fietsen. De fietsen voldoen aan strenge eisen die de fabrikant heeft gesteld. Daarnaast hebben de Stromer fietsen een scherpe verlichting zodat u zowel overdag als s avonds goed te zien bent. Ten slotte heeft elke Stromer fiets een speciale OMNI display. Hiermee bent u verbonden met de hele wereld en beschikt uw fiets over een anti-diefstal functies.

Ga naar Dikkenberg

Heeft u besloten om een Stromer fiets te kopen? Dan is het zeker aan te raden om deze te kopen bij Dikkenberg. De winkel van Dikkenberg is gevestigd in Herveld.

Reacties zijn gesloten.