Door verkeersschool Elst kon ik zelfstandig verhuizen

Door de verkeersschool Elst van Westeraam kon ik deze keer mijn eigen spullen verhuizen. Dit was een hele andere ervaring dan de vorige keer. Ik weet het nog goed. Het was vier jaar geleden toen ik naar mijn studentenhuis vertrok. Zo heel veel spullen had ik niet, maar het moest wel allemaal naar de nieuwe locatie. Uiteindelijk hebben mijn ouders me toen geholpen, maar ik had het liever zelf gedaan. Ik was dan ook erg blij dat ik het afgelopen keer wel zelf kon doen. Natuurlijk is het fijn dat je ouders willen helpen. De vraag is of je die hulp op een bepaalde leeftijd nog wil. Op dit moment ben ik tweeëntwintig, en vond ik het de hoogste tijd om dit soort dingen zelf op te pakken.

Rijles in Elst en omgeving

In de zomervakantie

Na de zomer zou ik gaan verhuizen, en wilde graag in de vakantie mijn rijbewijs halen. Dit zodat ik de verhuizing zelf kon doen. Ik had namelijk gelezen dat je vrij veel verhuiswagens kunt huren met een normaal rijbewijs B. Met deze vraag ging ik naar deze rijschool. Ze wilden me maar al te graag helpen. We planden samen lessen in en hadden een schema gemaakt. Als ik met maximaal één hertentamen zou slagen, zou het moeten lukken om mijzelf te verhuizen. Door de goede begeleiding is dit allemaal goed gekomen. Ik was zelfs bij de eerste poging al geslaagd. Als je dus net als ik graag vlot je rijbewijs wil, zou ik een kijkje nemen op hun website. Als je meer wil weten over verhuiswagens, kun je op deze pagina terecht.

Reacties zijn gesloten.