Occasions Wijchen heeft een enorm assortiment auto’s in hun showroom

audiBent u op zoek naar een tweedehands auto die er nog als nieuw uitziet? Dan bent u bij occasions Wijchen op het juiste adres. Hier hebben ze een enorm assortiment aan auto’s van verschillende merken en stijlen. De auto’s verschillen van prijsklasse, waardoor er voor iedereen wel een auto tussen zit die voldoet aan de wensen. Zit er op het moment niks bij, maakt u zich geen zorgen, ze blijven variëren in auto’s, dus elke maand is er weer een nieuw aanbod. Ook kunt u vragen of ze een bepaald merk en model in de gaten willen houden als die te koop komt te staan. Zo kan occasions Wijchen zich goed onderscheiden van zijn concurrent, doordat de medewerkers zeer vriendelijk zijn en altijd bereidt zijn om te helpen. Het maakt dan ook zeker niet uit wat u voor een budget heeft.

Mijn ervaring met occasions Wijchen

Paar weken geleden heb ik me rijbewijs gehaald, helaas hadden we thuis één auto die altijd in gebruik is. Daarom koos ik ervoor om voor een eigen auto te gaan. Ik had een bepaald budget, maar wou wel een goed uitziende auto. Bij Occasions Wijchen konden ze me zeker helpen voor mijn ideale auto.

Reacties zijn gesloten.