Een sloopauto Amsterdam brengt u naar STS Holland

sloopautoBent u woonachtig in de omgeving van Amsterdam en heeft u misschien nog een sloopauto staan? Dan is het zeker een aanrader om uw sloopauto Amsterdam naar STS Holland te brengen!

Vaak zitten er in een sloopauto nog vele producten die geld waard zijn of hergebruikt kunnen worden. Veel onderdelen worden dan ook los verkocht. Zo kan een groot deel van de sloopauto Amsterdam opnieuw gebruikt worden en krijgt het een geheel nieuw leven! Het is daarom niet verstandig om die sloopauto die bij u thuis staat, daar te laten staan. Daar zal de auto alleen maar verder wegrotten. Dit is natuurlijk zonde! Het is dus voor alle partijen zeer voordelig om uw sloopauto Amsterdam weg te brengen naar STS Holland. Uw auto zal bij u thuis niet meer in de weg staan en u krijgt er ook een mooi bedrag voor.

Waarom naar STS Holland?

Wanneer u uw sloopauto Amsterdam naar STS Holland brengt, dan zal u een mooi bedrag krijgen voor uw oude auto. Wij zullen zelf alle materialen en onderdelen verkopen die nog bruikbaar zijn. Zelf auto’s die totaal niet meer te verkopen zijn, koopt STS Holland op!

Reacties zijn gesloten.